Zuren

Zuren

Bij Frixit kunt u voor de meest uiteenlopende toepassingen een zuur kopen voor een scherpe prijs. Fabriceert u bedrijfs- of hobbymatig uw eigen wijn? Dan kunt u de smaak aanpassen met wijnsteenzuur. Dit natuurlijke voedseladditief kunt u daarnaast ook gebruiken bij het bakken. Het lost gemakkelijk op in water. Ook om uw onkruid te bestrijden kunt u een eenvoudig een biologisch zuur kopen. Azijnzuur is bijvoorbeeld niet schadelijk voor het bodemleven en helpt daarnaast bij het verwijderen van kalk. U bestelt het in een hoge concentratie die u gemakkelijk kunt verdunnen voor efficiënt gebruik. Bekijk ons ruime aanbod zuren en bestel zeer voordelig!

Citroenzuur kopen

Voeding en cosmetica kunt u gemakkelijk op de juiste zuurgraad brengen door citroenzuur te kopen. Wij leveren dit als handige kleurloze kristallen die eenvoudig oplossen. Ook als ontkalkingsmiddel voor uw koffiezetapparaat is het zeer geschikt. Bij Frixit kunt u in een handige voordeelverpakking citroenzuur kopen. Probeer bij het gebruik wel contact met huid, ogen en ademhalingsorganen te vermijden.

Boorzuur kopen

U bepaalt gemakkelijk de juiste dosering door in poedervorm boorzuur te kopen. Het zuur lost van nature minder goed op in water. Dit probleem is gemakkelijk te verhelpen door citroenzuur of andere organische oplosmiddelen toe te voegen. Als vlekverwijderaar of om nare luchtjes in kleding te verdrijven is boorzuur ook goed toepasbaar. Tol slot kunt u ook boorzuur kopen voor het solderen van goud. Onze klantenservice informeert u graag over de verschillende toepassingen.

Zuur online kopen

Als u voor scherpe prijzen zuur online wilt kopen, dan bent u bij Frixit aan het beste adres. Om grotere aantallen te bestellen kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij komen dan met een extra scherp aanbod. Wij hebben daarnaast een ruim aanbod extra geconcentreerde zuren. Deze kunt u gemakkelijk mengen tot de door u gewenste concentratie. Frixit zorgt voor een goede en snelle levering als u besluit uw zuur online te kopen.