Zakelijke offerte

Frixit.nl is een professionele leverancier van huishoudartikelen in de breedste zin van het woord. Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en zakelijke offerte aanvragen.

Frixit.nl is een professionele leverancier van huishoudartikelen in de breedste zin van het woord. Alles op het gebied van schoonmaak- en reinigingsmiddelen kunnen wij leveren. Tevens leveren we lijm- en kitproducten en verfsoorten van topkwaliteit. Voor onze zakelijke klanten hanteren we zeer aantrekkelijke tarieven en bovendien gunstige leveringsvoorwaarden. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden. 

Grote aantallen
Wilt u eenmalig een grote, zakelijke bestelling plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een zakelijk offerte aan. We komen u tegemoet in de kosten en doen u een aantrekkelijke aanbieding. Vaste klanten kunnen altijd rekenen op veel extra korting! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zijn telefonisch te bereiken via 050 - 306 1014.

Levering op rekening
Voor bedrijven, overheden en stichtingen is het mogelijk om op factuur te bestellen. Het minimum orderbedrag moet dan €350 zijn. Wilt u op factuur bestellen? Neem vóór het plaatsen van uw bestelling dan eerst contact met ons op. Gebruik daarvoor het onderstaande contactformulier op Frixit.nl. 

Dit formulier vult u zo volledig mogelijk in. We nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op. 

* verplicht