Vloerbedekkingslijm

Vloerbedekking lijm

Met een goede vloerbedekking lijm voorkomt u dat de vloer los komt te liggen of gaat schuiven. Bij Frixit vindt u gemakkelijk de juiste lijm voor elke ondergrond. Zo hebben wij speciale lijm die bestand is tegen de hogere temperaturen van uw vloerverwarming. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. In ons ruime online assortiment vindt u een uitstekende vloerbedekking lijm voor elke klus! Lijm kopen doet u daarnaast altijd voordelig bij Frixit. Bestelt u grote hoeveelheden? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Vloerbedekking lijm Bison

Als alles draait om een goede hechting is vloerbedekking lijm van Bison een logische keuze. De verschillende unieke eigenschappen zijn speciaal afgestemd op intensief gebruik onder diverse omstandigheden. De vloerbedekking lijm van Bison is rolstoelvast, kan gebruikt worden voor trappen en hecht ook zoals het moet als u vloerverwarming gebruikt. Tapijt, linoleum, kurk en andere ondergronden kunt u met dit krachtige product moeiteloos verlijmen. Verder vindt u bij Frixit Vloerbedekking lijm van Bison op waterbasis. Zo mengt u zelf precies de hoeveelheid lijm die u nodig heeft!

Vloerbedekking lijm kopen

Vraagt u zich af welke vloerbedekking lim u wilt kopen? Frixit heeft niet alleen een deskundige klantenservice, maar geeft bij elke lijmsoort precies aan waar deze geschikt voor is. Zo krijgt u een helder beeld van de eigenschappen en de toepassingen. Onze lijmen zijn onder andere geschikt voor linoleum, kurk, laminaat, tapijt, tapijttegels en andere lastig te verlijmen vloeren. Bent u op zoek naar parketlijm? ook dat hebben we standaard op voorraad! Als u graag gemakkelijk een keuze maakt, is het een goed idee om bij Frixit uw vloerbedekking lijm te kopen. In ons ruime assortiment vindt u een ruim aanbod met topmerken als Perfax, Bison, Thomsit en Multiplex. Wij zorgen voor een snelle levering!