Twee componentlijm

Twee componenten lijm

Bent u op zoek naar een zeer sterke lijm voor de moeilijkste verbindingen? Dan zit u goed met de twee componenten lijm van Frixit! In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse soorten lijm. Twee componenten lijm, ook wel 2K lijm genoemd, bestaat altijd uit twee delen. Deze dient u vlak voor het aanbrengen met elkaar te vermengen. Pas na het mixen van de beide onderdelen zal de lijm uitharden. U heeft vele mogelijkheden als u op zoek bent naar twee componenten lijm. Bekijk direct het ruime aanbod lijmen van Frixit om de beste lijm voor uw project te vinden!

Twee componenten lijm Bison

Bij Frixit kunt u voordelig twee componenten lijm van Bison bestellen. Dit Nederlandse merk is al meer dan 75 jaar verbonden met lijm en niet meer weg te denken uit het doe-het-zelf assortiment. Daarom vindt u bij ons ook een ruim aanbod lijmen van dit merk. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bekende Bison secondelijm? Deze bestelt u net als de twee componenten lijm van Bison eenvoudig online bij Frixit.

Twee componenten lijm Pattex

U vindt vele A-merken in het assortiment van Frixit. Wij verkopen onder andere twee componenten lijm van Pattex. Dit bedrijf is constant op zoek naar verbeteringen om u een zo goed mogelijk product te kunnen leveren. De zeer sterke kneedlijm is een goede twee componenten lijm van Pattex. Hiermee kunt u niet alleen materialen met elkaar verbinden, maar ook producten herstellen en gaten opvullen. Kortom: een allround product van Pattex!

Twee componenten lijm kopen

U kunt bij Frixit eenvoudig online uw twee componenten lijm kopen. Wij bieden u een ruime keuze aan doe-het-zelf producten en schoonmaakartikelen. Hierdoor vindt u altijd het juiste artikel bij ons! Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Wilt u een grote hoeveelheid twee componenten lijm kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij komen snel met een scherp aanbod!