Tegellijm

Tegellijm kopen

Breng tegels aan op verschillende ondergronden door de geschikte tegellijm te kopen bij Frixit! In onze webwinkel vindt u lijmen voor wand- en vloertegels die binnen 24 uur opgedroogd zijn voor een prachtig eindresultaat. Onze tegellijm is eenvoudig op de gewenste oppervlakken aan te brengen. Sommige van onze professionele lijmen zijn geschikt voor buitenshuis. Waar u ook maar een wand of vloer met tegels wilt aanleggen, bij Frixit kunt u altijd een geschikte tegellijm kopen.

Bison tegellijm kopen

Zoekt u kwaliteit waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen? Dan is Bison tegellijm kopen bij Frixit een verstandige keuze! U kunt kiezen uit multifunctionele lijmen en zelfs varianten waarmee u tegels op tegels kunt aanbrengen. De meest geschikte lijm kopen voor uw klus doet u dan ook in onze webshop. Onze professionele kleefstoffen zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Geef uw tegelwanden- en vloeren wat ze nodig hebben door Bison tegellijm te kopen uit ons ruime assortiment.

Tegellijm online kopen

Voor het aanbrengen van natuursteen tegels of juist plavuizen van keramiek kunt u uw tegellijm online kopen bij Frixit. In ons grote online aanbod kunt u direct zien voor welke tegels en ondergronden een specifieke lijm geschikt is. Bent u toch niet helemaal zeker of u gevonden heeft wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice voor advies op maat. Door tegellijm te kopen bij Frixit heeft u altijd het juiste product in handen.