Parketlijm

Parketlijm

Een strakke vloer die niet gaat schuiven of uitzet legt u met parketlijm van Frixit. In ons ruime assortiment vindt u lijmsoorten van de beste merken. Een goede parketlijm:

  • Beschermt tegen vocht en schimmel
  • Is warmtebestendig en geschikt bij vloerverwarming
  • En droogt snel

Met onze parketlijm verloopt uw klus snel, efficiënt en vlekkeloos!

Bison parketlijm

De speciale pasta van Bison parketlijm is bestemd voor het leggen van massief houten parketsoorten met een dikte van 10 mm of meer. De lijm kan gemakkelijk worden verwerkt, en is vrij van schadelijke oplosmiddelen. Het voordeel van Bison parketlijm is dat deze ook kan worden toegepast op poreuze ondergronden, zoals beton, cement en spaanplaat. Tip: Let goed op de korte droogtijd van slecht 10 minuten en smeer daarom niet een te groot oppervlak van tevoren in.

Thomsit parketlijm

Voor elk oppervlak heeft Frixit een geschikte Thomsit parketlijm in het assortiment. Zo is de dispersielijm zeer geschikt voor de afdichting van naden van laminaat- en parketvloeren. Door de snelle hechting kan de vloer al na 24 uur weer volledig worden belast. Daarnaast hebben wij elastische Thomsit parketlijm, waarvoor u bij de meeste substraten geen primer meer nodig heeft. Deze is vrij van water en oplosmiddel en zorgt voor een duurzame, sterke verbinding. Thomsit parketlijm dient u te leggen bij een temperatuur van +15 °C. Wilt u voor andere kamers in uw huis tegellijm kopen? Ook dat vindt u in ons ruime aanbod!

Parketlijm kopen

Frixit is de complete winkel waar u voordelig parketlijm kunt kopen voor elk oppervlak en in de door u gewenste hoeveelheid. Heeft u extra veel nodig? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en profiteert u mogelijk van extra prijsvoordeel. Heeft u advies nodig en wilt u de beste lijm kopen voor uw klus? Dan geven onze specialisten u graag advies. Naast parketlijm kopen kunt u bij ons ook krachtige schoonmaakmiddelen bestellen om probleemloos vlekken en lijmresten te verwijderen. Frixit zorgt voor een snelle levering van uw bestelling!