Montagekit

Bij Frixit vindt u probleemloos en voordelig een Bison montagekit die geschikt is voor uw klus. Wij hebben verschillende varianten die voor toepassingen op hout, kunststof, metaal, steen en zelfs verflagen. Zoekt u een Bison montagekit die speciaal geschikt is voor ondergronden van polystyreen of piepschuim? Dan vindt u in ons ruime assortiment moeiteloos Bison montagekit in zowel een handzame verpakking als in een voordelige grootverpakking. Lijm en kit voor elke klus vindt u bij Frixit!

Bison montagekit Direct Grip

Poreuze en zuigende ondergronden vormen geen enkel probleem met de Bison montagekit in Direct Grip variant. De kit is vrij van oplosmiddelen en heeft een razendsnelle en muurvaste hechting, zodat u geen spijkers en schroeven meer nodig heeft. Dat is een groot voordeel als u werkt met materialen als gips, pleisterwerk en piepschuim. In tegenstelling tot een standaard kit heeft Bison montagekit Direct Grip een zeer hoge vulkracht. Naden en kieren kunnen zo netjes worden afgedicht.

Bison montagekit Original

Als u graag directe elke klus aanpakt wanneer dat nodig is, kunt u met Bison montagekit Original uitstekend uit de voeten! Dit is een universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Dit materiaal voor binnen- en buitengebruik heeft een ongekende eindsterkte is daarnaast geschikt voor materialen onder spanning. Met Bison montagekit Original kit u niet alleen plinten, drempels en vensterbanken maar ook stopcontacten en elektriciteitsdozen! Bij Frixit bestelt u deze universele kit voordelig online in een blik van 750 ml of in een handige tube.

Bison montagekit Super

Voor montage op oneffen ondergronden is de Bison montagekit Super onovertroffen. Ook onder zware omstandigheden blijft deze kit zijn elasticiteit bewaren. Bison montagekit Super verdraagt materialen onder spanning en is daarnaast temperatuur- en vochtbestendig! Dankzij de hoge kleefkracht bevestigt u moeiteloos verschillende materialen op de moeilijkste ondergronden. Bij Frixit kunt u naast Bison montagekit Super ook gemakkelijk afdichtingskit bestellen voor de naden en kieren van tegels en sanitair. Heeft u als ondernemer grote hoeveelheden nodig? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan voor een interessant prijsvoorstel!

Montagekit