Specials

Loctite 3863

Bij Frixit vindt u verschillende lijmsoorten voor het verbinden van diverse materialen. Zo ook de Loctite 3863 die speciaal bedoeld is om de achterruitverwarming van uw auto te repareren. Tevens hebben wij lijm voor het bevestigen van polystyreen- en polyurethaan-schuimplaten. Ook vindt u in ons ruime assortiment primer voor steenwerk en een lijm die PVC- en PU-schuimen verbindt aan gelakte of gecoate metaalplaten. Bij Frixit hebben we hoogwaardige producten van topmerken zoals de Loctite 3863.

 

Loctite 3863 circuit+

U vindt lijm, een penseel en een sjabloon in de Loctite 3863 circuit+ kit. Het product geleidt elektriciteit en zorgt voor een goede werking van de ontdooiing-circuits van uw achterruitverwarming. Naast deze kit hebben wij impregneermiddel voor minerale, poreuze en gipsvrije ondergronden. Dit geeft extra bescherming tegen vocht voor stenen, beton, cement, pleister en metselwerk. U kunt dit middel en ook de Loctite 3863 circuit+ eenvoudig online bestellen bij Frixit!

Loctite 3863 kopen

Wilt u graag Loctite 3863 kopen? De kit is geschikt voor professioneel- en thuisgebruik. Als u voor uw bedrijf grote aantallen producten wilt bestellen, kunt u het beste een offerte aanvragen. Neem bij vragen gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij staan voor u klaar met deskundig advies over alle lijm en kit. Loctite 3863 kopen doet u daarom bij Frixit. In onze webshop vindt u altijd wat u zoekt!