Lijmkit

Lijmkit

Dankzij de hoge elasticiteit is lijmkit bestand tegen de inwerking van de te verlijmen onderdelen, zoals beweging, trilling of het uitzetten van materialen. Voor elke klus vindt u bij Frixit een geschikt product in het assortiment. Zo hebben wij een lijmkit voor veelvoorkomende toepassingen, zoals dilatatievoegen, montage, voertuigbeglazing en carrosserie. Ook voor uw camping of caravan vindt u in onze winkel eenvoudig een geschikte lijmkit. Bekijk ons ruime assortiment lijm en kit en bestel voordelig online!

Bison lijmkit

De hoge kleefkracht van Bison lijmkit wordt door veel klussers gewaardeerd. Als u een product zoekt dat op vrijwel alle ondergronden toepasbaar is, kunt u het beste kiezen voor een variant op basis van een polymeer. De Polymax is bijvoorbeeld geschikt voor het monteren van bouwmaterialen en heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40°C tot +100°C. Daardoor kan deze Bison lijmkit uitstekend worden gebruikt voor zowel buiten als binnentoepassingen. Bij Frixit is deze lijmkit verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en wit. Overschilderen is hierbij geen enkel probleem! Daarnaast vindt u bij Frixit Bison montagekit.

Lijmkit zwart

Bij Frixit vindt u een lijmkit zwart voor vrijwel alle toepassingen. Sika is één van onze topmerken met een speciale kit voor montage, beglazing en voor de carrosserie van voertuigen. Bij de Sikaflex serie is de lijmkit verpakt in een handige worstvorm. De kit is direct klaar voor gebruik in een kitpistool en kan zo gemakkelijk worden aangebracht. De lijmkit zwart is onder meer verkrijgbaar als MS-polymeer en als polyurethaan. Polymeren zijn goed bestand tegen weersomstandigheden, hitte en hebben een hoge dynamische belastbaarheid. Polyurethaan heeft als voordeel dat het elastisch is, niet corrosief is en daarnaast kan worden overgeschilderd. Bij Frixit vindt u gemakkelijk de lijmkit zwart die u nodig heeft!

Lijmkit kopen

Een keuze maken is heel eenvoudig als u online een lijmkit wilt kopen. Frixit geeft alle informatie die u nodig heeft over eigenschappen, toepassingen en elasticiteit. Met onze speciale zoekfilters komt u er snel en efficiënt achter welk product het beste aansluit bij de door u geplande werkzaamheden. Als u ondernemer bent en in grote hoeveelheden lijmkit wilt kopen, kunt u een offerte aanvragen. Dan komen wij met een zakelijk interessante prijsopgave. Wilt u voegen afdichten en heeft kleefkracht minder prioriteit? Dan slaagt u met onze afdichtingskit net zo gemakkelijk!