Lijm & kit

Lijm en kit

Gaat u de badkamer betegelen of een wand schilderen? Handige benodigdheden zoals primer, lijm en kit vindt u bij Frixit. Dit zijn hoogwaardige producten van vooraanstaande merken zoals Pattex en Bison. We hebben verschillende soorten lijm voor u, die geschikt zijn voor diverse materialen. Bison houtlijm is bijvoorbeeld bedoeld voor gebruik bij hout en zorgt voor een stevige montage. Zo is er voor elk materiaal een passende lijm en kit te vinden bij Frixit!

Lijmsoorten

Met de verschillende lijmsoorten van Frixit bent u klaar voor elke klus. Zo hebben we bijvoorbeeld parketlijm waarmee u naden kunt lijmen maar ook een middel om het parket aan een ondergrond te bevestigen. Ook twee componentenlijm vindt u in ons ruime assortiment. Dit is een lijmbasis in combinatie met een verharder. Zodra de twee componenten worden vermengd, heeft u een zeer sterke lijm. Bekijk ons ruime assortiment en maak uw keuze uit de diverse lijmsoorten.

Kitsoorten

Voor het opvullen van tussenruimten of gaten zijn verschillende kitsoorten beschikbaar. De kit wordt hard en kan bijvoorbeeld worden overgeschilderd. Met kit kunt u ook kleine lekkages en eventuele tocht tegengaan. 

Sanitairkit is een elastische kitsoort en heeft een schimmelwerende functie. Acrylaat kit is speciaal bedoeld voor naden en voegen tussen houten delen. U vindt allerlei kitsoorten bij Frixit, zoals aquaseal kit, butyleenkit, dilatatiekit, tixophalt kit en verstijvende kit.

Lijm en kit accessoires

Bij Frixit bieden we u een ruim aanbod lijm en kit accessoires zoals lijm- en kitpistolen en lijm- en kitverwijderaar. Deze producten zijn geschikt voor zowel professioneel als thuis- en hobbygebruik. Neem bijvoorbeeld de kitkoker snijder waarmee u veilig de tuit van een kitkoker af kunt snijden. U vindt bij ons ook speciale plaatjes en tools voor het gladstrijken van de kit. Maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment lijm en kit accessoires.

Lijm en kit kopen

Bij Frixit kunt u eenvoudig online lijm en kit kopen. Wilt u grote aantallen zakelijk bestellen? Vraag dan gerust een offerte aan. Dit is bij Frixit geheel vrijblijvend! Kunt u de lijm of kit die u nodig heeft niet vinden of heeft u nog vragen over een product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. Wilt u lijm en kit kopen bij Frixit? U vindt altijd wat u zoekt in ons ruime aanbod!