Textiellijm

Bison textiellijm

Wilt u textielproducten herstellen en is naaien geen optie? Dan biedt de Bison textiellijm van Frixit uitkomst! De lijm van dit hoogwaardige Nederlandse merk is speciaal ontworpen om stoffen met elkaar te verbinden. De elastische lijmverbinding houdt uw textielproduct soepel. Dit is met name ideaal voor kleding. De Bison textiellijm is niet alleen elastisch, maar ook wasmachinebestendig. Hierdoor kunt u uw textielproducten zonder zorgen wassen zo vaak u wilt!

Bison textiellijm 50 ml

Met de sterke Bison textiellijm 50 ml uit het assortiment van Frixit kunt u textiel, jute, vilt en kokos verlijmen. De sterke, directe hechtkracht van de lijm zorgt ervoor dat de materialen stevig met elkaar worden verbonden. Dit maakt de Bison textiellijm 50 ml onder andere geschikt voor het omzomen van broeken en het opvrolijken van kleding met applicaties. Wilt u Bison lijm kopen, maar weet u niet zeker welke soort u nodig heeft? Neem dan gerust contact op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Bison textiellijm kopen

Het uitgebreide assortiment doe-het-zelf producten van Frixit biedt u een ruime keuze in sterke en betrouwbare lijmen. Zo kunt u bij ons niet alleen Bison textiellijm kopen, maar vindt u ook Bison glaslijm en secondelijm in ons aanbod. Hierdoor bestelt u in één keer alle artikelen die u nodig heeft en profiteert u van onze snelle levering. Wilt u als bedrijf een grote hoeveelheid Bison textiellijm kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit doet u eenvoudig online. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een scherp aanbod!