Siliconenkit

Bison siliconenkit

Voor gebruik op gladde oppervlakken is Bison siliconenkit bijzonder geschikt. Het is een zeer elastisch materiaal dat optimaal hecht. De elasticiteit voorkomt scheuren van voegen door eventuele trillingen. Siliconenkit is waterafstotend en daardoor handig te gebruiken in de keuken of badkamer. Vaak bevat de kit schimmelremmende eigenschappen, zodat schimmels zich moeilijker kunnen vormen. Bestel uw Bison siliconenkit eenvoudig online bij Frixit!

Bison siliconenkit glas

Voor het voegen van vitrines, aquaria en andere glazen oppervlakken kunt u het beste Bison siliconenkit voor glas gebruiken. Dit materiaal hecht op glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, aluminium en diverse kunststoffen. De kit is bestand tegen chemicaliën, UV-licht, extreme temperaturen en het weer. Deze afdichtkit is transparant van kleur en niet overschilderbaar. Naast Bison siliconenkit voor glas kunt u ook kit kopen die geschikt is voor onder andere het sanitair, de auto en natuursteen.

Bison siliconenkit bouw

U dicht voegen, naden en kieren optimaal af met Bison siliconenkit voor de bouw. Dit materiaal is ideaal voor kunststoffen, steen, metselwerk en diverse metalen. Het hecht ook zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen zoals beton, glas en hout. De siliconenkit is uitstekend geschikt voor buiten want het is bestand tegen chemicaliën, UV-licht, extreme temperaturen en het weer. Combineer de Bison siliconenkit voor de bouw met Bison montagekit die u kunt gebruiken voor verschillende bouwmaterialen.

Bison siliconenkit kleuren

Omdat het middel veel buiten wordt gebruikt, heeft Bison siliconenkit neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart. Een aantal kitten zijn transparant en nemen de kleur over van het onderliggende materiaal. Elke kit is kleurvast en door de elastische kwaliteit niet overschilderbaar. U vindt alles wat u nodig heeft bij het klussen in het ruime aanbod van Frixit. Maak uw keuze uit de verschillende Bison siliconenkit kleuren en bestel deze eenvoudig online!