Secondelijm

Bison secondelijm

Snel en stevig materialen aan elkaar bevestigen doet u met Bison secondelijm. Zo vindt u bij Frixit verschillende lijmsoorten van Bison, zoals twee componentenlijm en universele secondelijm. Maar ook voor secondelijm met een handige kwast, waarmee u de lijm eenvoudig kunt doseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Bison secondelijm staat bekend om de kwaliteit. Voor een duurzaam product kunt u het beste lijm kopen bij Frixit!

Bison secondelijm gel

Vindt u vloeibare lijm onhandig om mee te werken? Gebruik dan onze Bison secondelijm gel! Deze gel druipt niet en loopt niet van verticale oppervlakken af. De gel is ideaal voor poreuze materialen en ook geschikt voor minder goed passende delen. Het is een universele secondelijm en daarmee te gebruiken voor aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en de meeste kunststoffen. Met Bison secondelijm gel kiest u voor een hoogwaardig product!

Bison secondelijm tipper

U kunt exact en eenvoudig doseren met de Bison secondelijm tipper. De lijm zit in een handige dispenser waarbij u druk uitoefent op de vleugels. Daarbij geldt: één druk is één druppel. Zo wordt knoeien voorkomen. Maak na gebruik het tuitje van de tipper schoon met een droge doek of tissue. Zorg ervoor dat de lijm niet lang aan lucht wordt blootgesteld. De Bison secondelijm tipper is supersterk, werkt razendsnel en is kleurloos.

Bison secondelijm industrie

Voor professioneel gebruik is de Bison secondelijm industrie bijzonder geschikt. Deze zit in een handige doseerflacon waardoor u er snel mee kunt werken. Breng de lijm zo dun mogelijk aan op het materiaal dat u wilt lijmen. Druk de delen 10 tot 60 seconden tegen elkaar aan, zo verdeelt de lijm zich gelijkmatig. Handmatige druk is hierbij voldoende. Ook voor de interieurbouw vindt u bij ons professionele producten zoals Bison contactlijm. Heeft u nog vragen over het gebruik van de Bison secondelijm industrie? Neem gerust contact op met de deskundige klantenservice van Frixit!