Houtlijm

Bison houtlijm

Voor een stevige bevestiging van houten onderdelen maakt u gebruik van Bison houtlijm. Hout is een veelzijdig materiaal dat zowel binnen als buiten wordt toegepast. Weersomstandigheden en de vochtigheidsgraad van de omgeving hebben grote invloed op de kwaliteit van de lijmverbinding. Bison houtlijm is daarop ingespeeld en heeft voor elke klus een geschikte variant. Frixit raadt u aan om rekening te houden met de droogtijd, water- en hittebestendigheid bij de keuze van de juiste Bison houtlijm. In onze winkel kunt u lijm kopen voor elke klus!

Bison houtlijm D3

Bij een houten constructie die in een vochtige ruimte komt te staan, zorgt Bison houtlijm D3 voor een sterke verbinding. Deze lijm is oplosmiddelvrij en droogt in 24 uur transparant op. Bison houtlijm heeft een hoge waterbestendigheid, maar is niet bestand tegen omgevingen waar weersinvloeden vrij spel hebben. Bij Frixit kunt u deze veelzijdig toepasbare houtlijm bestellen in verpakkingen tussen 250 gram en 18 kg, afhankelijk van hoeveel u nodig heeft.

Bison houtlijm extra

Als vochtbestendigheid een absolute vereiste is, haalt u met Bison houtlijm extra een universele lijm in huis. Deze kan niet alleen buiten worden toegepast, maar helpt u ook uit de brand bij het leggen van bijvoorbeeld een laminaatparket. Behalve voor houten oppervlakken zoals kozijnen is Bison houtlijm extra ook geschikt voor karton of PVC-doek met een rug van papier of textiel. De verbinding zelf is sterker dan hout en droogt snel in 24 uur.

Bison houtlijm D4

Weersomstandigheden hebben nauwelijk vat op Bison houtlijm D4. Deze waterbestendige lijm is bedoeld voor buitengebruik en niet alleen water-, maar ook zeewaterbestendig. Hiermee kunt u ook een waterdichte lijmverbinding tot stand brengen. Verder kan Bison houtlijm ook worden toegepast ter bescherming van kopse kanten en garantieplaat. Deze krachtpatser onder de houtlijmen is dan ook terecht voorzien van het KOMO-certificaat!

Bison houtlijm D2

Voor binnengebruik zonder extreem vochtige omstandigheden is Bison houtlijm bijzonder geschikt. Deze lijm is een echte sneldroger die goed van pas komt bij de montage van niet-dragende houtconstructies en verbindingen van harde, zachte en exotische houtsoorten. Door de snelle hechting is elke kleine klus zo gefixt met Bison houtlijm D2. Bij Frixit bestelt u niet alleen voordelig Bison houtlijm, maar vindt u ook speciale plastic lijm. Bestelt u grote hoeveelheden? Vraag dan een offerte aan voor een interessant aanbod. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!