Glaslijm

Bison glaslijm

Glaslijm is speciaal ontwikkeld om uiteenlopende materialen op glas te bevestigen. Als u op zoek bent naar een zeer sterke lijm zit u goed met de Bison glaslijm van Frixit. Met de producten van dit Nederlandse A-merk verlijmt u probleemloos remlichten, sierstrips, waarschuwingsbordjes en plaatjes op uw auto of caravan, of accessoires voor de ramen in uw woning. Bekijk direct ons ruime assortiment voor de juiste Bison glaslijm voor uw project!

Bison glaslijm autospiegel

Voor een goed zicht en veilig autorijden zijn spiegels onmisbaar. U kunt met Bison glaslijm uw autospiegel eenvoudig vastzetten. Deze lijm is speciaal bedoeld voor het verlijmen van het spiegelglas. Wilt u de kunststof van de spiegel bevestigen? Dan kunt u daarvoor een andere lijm kopen zoals de Bison Griffon Polymax Fix & Seal Express. Deze bestelt u net zoals de Bison glaslijm voor de autospiegel eenvoudig online bij Frixit!

Bison glaslijm kopen

Het ruime assortiment lijm van Frixit biedt u altijd de ideale lijm voor uw klus! U kunt bij ons onder andere Bison glaslijm kopen. Daarnaast vindt u onder andere twee componenten lijm, textiellijm en secondelijm in onze collectie. Wij leveren de beste A-merken tegen scherpe prijzen. Wilt u een grote hoeveelheid Bison glaslijm kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt van onze zo snel mogelijk een goed aanbod!