Contactlijm

Bison contactlijm

Een stevige verbinding met blijvende elasticiteit brengt u tot stand met Bison contactlijm. Begin eenvoudig met het insmeren van beide oppervlakken. Speciale oplosmiddelen in de lijm laten na verdamping een dun laagje achter dat bijna droog is. Druk de oppervlakken vervolgens tegen elkaar aan voor een goede hechting. In het ruime assortiment van Frixit vindt u Bison contactlijm in alle soorten en maten. Lijm kopen doet u in onze winkel voordelig online!

Bison kit contactlijm

Wilt u zonder extra hulpmiddelen een stevige lijmverbinding maken? Dan kunt u met Bison kit contactlijm in een handig tube eenvoudig aan de slag. Hiermee kunt u verschillende bouwmaterialen probleemloos muurvast monteren. Bison kit contactlijm is geschikt voor een ongekend hoog aantal oppervlakken, zoals gips, piepschuim en zuigende ondergronden, zoals beton, pleisterwerk en spaanplaat. Bij onze productinformatie vindt u een compleet overzicht van de verschillende toepassingen. Verder beantwoorden de medewerkers van Frixit graag uw vragen.

Bison Tix contactlijm

Bij het verticaal verlijmen van twee oppervlakken is een stevige verlijming van extra groot belang. Met Bison Tix contactlijm klaar u deze klus eenvoudig. De lijm druipt niet, trekt geen draden en is daarnaast bestand tegen inwerking van vocht, warmte en verdunde zuren en logen. Bison Tix contactlijm past ook op materialen als glas en keramiek. Daarmee bewijst u zich als echte doe-het zelver die graag alles tegelijk aanpakt een grote dienst!

Bison contactlijm kopen

U vindt de scherpste prijzen als u Bison contactlijm wilt kopen bij Frixit. Onze lijmen zijn leverbaar in verschillende varianten en met een gevarieerde inhoud. Ook kunt u in onze winkel alleslijm bestellen die u helpt bij elke klus. Wilt u snel en efficiënt direct resultaat? Bison contactlijm kopen is dan de snelste weg naar succes. Wij zorgen voor een dito snelle levering van al uw bestellingen. Heeft u grotere hoeveelheden nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod!