Betalen

Veilig betalen is met name belangrijk wanneer u via het internet aankopen doet. Wij bieden onze klanten een optimale veiligheid. Daarom kiest Frixit.nl voor de 'Payment Service Provider' Mollie. Mollie werd eerder uitgeroepen tot de beste Payment Service Provider van Nederland. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. Frixit.nl accepteert de volgende betaalmethodes:

 • Internetbankieren via iDEAL;
 • PayPal;
 • Creditcards: Mastercard; Visa en American Express;
 • Voor online bankieren België: Bancontact & Mister Cash.

Ons streven is om klanten met alle bekende betaalmethodes te kunnen laten betalen. Mollie is onze partner voor het afhandelen van betalingen (www.mollie.nl). Gemak, betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties belangrijke aspecten. Mollie gebruikt de modernste beveiliging en versleuteling en biedt daarmee een optimale bescherming tegen online fraude.

iDEAL 
Met iDEAL kunt u op Frixit.nl vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een betaalsysteem dat u koppelt aan uw internetbankier programma voor online aankopen. U kunt iDEAL gebruiken als u via internet bankiert bij de ING, de ABN AMRO, Fortis, Rabobank of de SNS Bank. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.ideal.nl of op de websitesite van uw eigen bank.

Paypal
Bent u houder van een PayPal account? Dan kunt u direct online betalingen naar ons PayPal account overmaken. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd. Heeft u nog geen PayPal account? Deze kunt u aanmaken op www.paypal.nl.

Creditcards (Mastercard; Visa & American Express) 
Via ons betalingsplatform kunt u in een veilige omgeving betalen met Mastercard of Visa. Dit is de meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar! Wanneer u ervoor kiest om te betalen met de creditcard, dan vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:

 • Uw creditcardnummer
 • Vervaldatum creditcard (maand / jaartal)
 • CVC-code (dit is een verificatiecode)
 • Naam kaarthouder

Zodra deze informatie is ingevoerd, klikt u op "Versturen" en vervolgens wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Op onze website krijgt u een bevestiging te zien van uw bestelling. Ook ontvangt u een e-mail van Frixit.nl. Daarin bevestigen we nogmaals de bestelling. Uw creditcard wordt belast op het moment van levering. Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert onze partner Mollie uw kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Mollie een elektronisch bericht. Aan de hand daarvan beslissen we of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dat het geval is, dan ontvangen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)
 • Deze gegevens worden (vanzelfsprekend) door ons vertrouwelijk behandeld! 

Mister Cash / Bancontant 
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mister Cash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor "verzenden naar België", dan wordt 'Mister Cash / Bancontant' automatisch getoond als betaaloptie. Als u van deze betaalmethode gebruik maakt, dan betaalt u daarvoor bij Frixit.nl géén extra bijdrage!