Afdichtingskit

Afdichtingskit

Gaten, voegen en kieren afstoppen doet u eenvoudig met een afdichtingskit. De kit is gemaakt van elastische en flexibele stoffen. Deze kunnen de inwerking van de afgedichte delen, zoals beweging en uitzetten bij warmte of kou. Een afdichtingskit wordt gebruikt om weglekken van gas, water of andere substanties te voorkomen. Daarnaast kunt u hiermee oppervlakken zoals een betegelde muur of de carrosserie van uw auto mooi egaal afwerken. Voor elke klus heeft Frixit een geschikte afdichtingskit. Bij als onze producten vindt u uitgebreide informatie over de toepassingen en belangrijkste eigenschappen, zoals waterdichtheid, hittebestendigheid en UV-bestendigheid. Al uw lijm en kit bestelt u voordelig bij Frixit!

Afdichtingskit voor buiten

Weersomstandigheden krijgen geen vat op een afdichtingskit die voor buiten is ontwikkeld. In het uitgebreide assortiment van Frixit vindt u bijvoorbeeld de breed toepasbare kit van Sikaflex -521 UV. Deze vormt bij blootstelling aan luchtvochtigheid een duurzaam elastomeer dat bestand is tegen weersinvloeden, veroudering en heeft van nature een hoge elektrische weerstand. Een afdichtingskit voor buiten is bij Frixit ook verkrijgbaar in andere topmerken, zoals Zwaluw, Pattex en Bison. Van het merk Sika hebben wij verschillende series voor maritieme toepassingen en voor gebruik in de bouw en de industrie.

Afdichtingskit voor auto

Een auto gaat langer mee wanneer de carrosserie goed beschermd is met een afdichtingskit voor de auto. Loctite is een van onze kwaliteitsmerken, met speciale kitsoorten voor de bestrijding van lekkage. Van dit merk vindt u bij Frixit onder andere siliconen of speciale afdichtingstape met een ruim temperatuurbereik tussen de -40 en +80 °C. De tape werkt als een reguliere afdichtingskit voor de auto. Van het merk Sika hebben wij een afdichtingskit die u op verschillende voertuigen kunt toepassen. Deze is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat de kit aansluit bij de kleur van de carrosserie.

Afdichtingskit kopen

Als u moeiteloos de juiste afdichtingskit wilt kopen, dan is Frixit u van dienst. Met onze uitgebreide zoekfilters en zoekvensters selecteert u eenvoudig de juiste toepassing, ondergrond of het merk van uw voorkeur. Komt u er desondanks niet uit? Dan beantwoordt onze deskundige klantenservice graag al uw vragen. Verder beschikt u bij ons over de mogelijkheid om een offerte aan te vragen wanneer u afdichtingskit wilt kopen in grote aantallen. Zo profiteert u ook als rasechte ondernemer van scherpe prijzen en het gemak dat uw werkruimte niet hoeft te verlaten! Tot slot hebben wij ook geschikte lijmkit, als u onderdelen niet alleen wilt afdichten, maar ook wilt vastlijmen.